mandag den 16. juli 2012

Camping livets glæder

De sidste mange år har vi været på en uges campingferie… altså luksus-campingferie!!!
Først aftaler vi, hvor i Danmark vi gerne vil på ferie. Så leder vi efter en campingplads, der har luksus-hytter til udlejning. Sådan nogle top-udrustede hytter, der faktisk er som små sommerhuse. – Nej bedre, for eftersom hytten ikke er nogens har den ingen ”sjæl”. Møbler og huskeråd er ikke noget gammelt brugt og umage noget, men for det meste noget helt neutralt noget fra Ikea. Tja… det gør det bare lettere… især for den autistiske del af familien.
Når men tilbage til luksuscampinghytten. På den måde undgår vi de udfordringer der er ved det primitive campingliv og får samtidig fordelene ved at have en stor legeplads og andre børn at lege med. Smart… og så alligevel… ! For det kræver bestemt noget af ungerne at komme i kontakt med de andre børn. Og det kræver også noget af forældrene at stole på, at det nok skal gå.
Heldigvis har vores store søn masser af gåpåmod til at kaste sig ud i legen med de andre børn. Og det går også rigtig fint for det meste. Men i mit hoved ser jeg straks for mig, at han bliver lidt for voldsom i sin leg og kommer til at vælte et lille barn, med en ikke så overbærende mor, eller et større barn, som så skubber igen… eller at nogen kommer til at ”skubbe” til hans meget fintfølende retfærdighedssans… eller at nogle vil synes at han er for anderledes og drille ham… eller…åhh
Og når man er 11 år, er det altså ikke særlig fedt at have sin moar med på legepladsen. Det er også pænt frustrerende at stå og se på deres leg, som jeg alligevel ikke har den mindste kontrol over. Så jeg bliver i luksushytten – passer på at den lyn-kravlende lillebror ikke piller for meget i alting – og beder til at storebror klare sig på legepladsen.

1 kommentar:

  1. Kærlige tanker fra den ene campist til den anden! Håber at ferien bliver genial!
    Kram i læssevis fra Jane

    SvarSlet

Mange tak for din kommentar