fredag den 26. oktober 2012

Just at perfect day

Johannes har været hjemme fra vuggestuen siden tirsdag, fordi de har haft et tilfælde af smitsom salmonella, og Johannes har dårlig mave, så vi er bange for at han har fanget smitten. Morten to de første to dage hjemme med ham og jeg har så været hjemme med ham i går og i dag. Det er ikke noget jeg er god til! Jeg føler hurtigt at hjemmedage bliver meget stillestående. Vil helst enten sove eller udrette noget, men begge dele er ikke rigtig muligt, når man samtidig skal passe et 1½ års barn. Jeg misunder Mortens ro, der gør det muligt for ham bare at være sammen med Johannes. For at sige det lige ud, så keder jeg mig, hvis jeg ikke skal andet end at passe ham i flere timer i træk. (og det har jeg det møg dårligt over, men det er en anden historie.)

Nå men jeg må foretage mig noget så i går fik jeg støvsuget, vasket tøj og så var vi en tur på biblioteket og låne ekstra læsebøger til de store. I dag havde Freja også ondt i maven, så hun blev hjemme. Her kan I på billeder se, hvordan vores dag forløb.
Lutter idyl indtil Bjørn og Morten kom hjem. Vi ventede med levende lys, varm the og  kanelsnegle. Med da det gik op for Bjørn, at Freja havde været hjemme, brød hans verden sammen. Det hele var møg uretfærdigt... og han kan jo ikke lide levende lys ... eller kanelsnegle... eller... Tårerne sprøjtede og alt var galt. Og så blev Freja ked af det fordi hun følte, at det var hendes skyld. Og Morten råbte af Bjørn, at han ikke skulle lade det gå ud over Freja. Og Jeg råbte af Morten, at han ikke skulle råbe...

Ja Just at perfect day... 


6 kommentarer:

 1. Hej Signe.

  De kære børn.. :o)
  I efterårsferien røg mine i den blå avis under bortgives et par gange - heldigvis var der ikke nogen der reagerede på dem, for jeg ville alligevel ikke kunne undvære dem ;o)

  Jeg tager hatten af for dig. Din blog udsender et overskud, på trods af flere børn og oven i købet Bjørn med autisme som altid kræver lidt mere. Jeg er busvognmand og kører bl.a. faste skoleture for en autismeskole i Slagelse, og kan se fra sidelinien hvor meget det kræver som forældre. Thumps up til dig...

  Fik meldt mig til at lave julegave til de indlagte børn gennem din blog og har straks delt den videre.

  Glæder mig til at følge med herinde fremover.

  Kærlige hilsner fra Lise

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak. Sikke en dejlig varm besked

   Slet
 2. Kære Signe,
  du skal på ingen måde have det dårligt over at du kommer til at kede dig! Jeg synes det er fint et par dage med Carla (hun er 1 år og to måneder), men bare at sidde herhjemme - det er altså ikke mig - jeg har det bedst hvis jeg kan sige at idag har jeg handlet, vasket tøj, bagt, gået tur eller noget andet, men bare at sidde herhjemme er altså bare ikke tilfredsstillende, så jeg er sikker på det er helt normalt;-) Okay - det lyder ikke som verdens fedeste dag - jeg krydser for at i morgen bliver bedre.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh det er dejligt at høre. Det er altid rart at høre, når andre har det lige som en selv. Tak

   Slet
 3. Dejlige billeder. Freja er en god fotograf. Jeg håber, du har det godt. Trods alt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak
   Ja føler på mange måder at det går fremad, og det er jo godt.

   Slet

Mange tak for din kommentar