søndag den 17. februar 2013

Mangel på blomster i februar

(Dette indlæg blev skrevet fredag. Billederne tog jeg mens vi gjorde klar til festen, men jeg har ikke haft tid til at lægge det ind før nu. Der kommer nok mere om vores fantastiske fest senere.)

Vi har (for en gangs skyld) både tænkt på lys og blomster til bordene til vores fest. Lysene blev disse:


Blomster... ja haven har jo ikke så meget at byde på (ikke at jeg normalt har den store prydhave). Men så fik vi en anden ide. Nemlig at vi starter festen med et lille kreaværksted, hvor alle der har lyst kan fremstille farvestrålende bordpynt. Og jeg har fået lov til at gå amok i papir, fjer, piberensere og dillerdaller. Se engang


Håber at jeg når at fange nogle billeder af resultaterne.

Tja det blev ved håbet... Jeg hyggede mig så meget at jeg ikke nåede at tage billeder. Og børnene fik selvfølgelig deres fine kreationer med hjem. I kan dog lige se min mors sommerfugle og Frejas kylling og fugle i glas (De er rigtig svære at få et godt billede af pga. glasset) 

4 kommentarer:

 1. Sikke nogle spændende billeder Signe - jeg glæder mig til at se lidt med feste-rier på...det er godt med et lille sneak peak ;O) Venter i spænding. Skønne farver...det trænger vi til ;O) Kram til dig B

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh jeg arbejder på at skaffe billeder. Fik jo ikke selv taget nogen, hvilket ærgre mig nu, men jeg hyggede mig sååå meget.

   Slet
 2. Man må aldrig glemme hyggen - så må resten vente :o)

  Men skønne billeder fyldt med farver - pragtfuldt og en mangelvare i denne tid

  Kh Lise

  SvarSlet

Mange tak for din kommentar