mandag den 24. juni 2013

Bjørn vs. Iron Man3


I dag er min meget store dreng på hygge-bif-tur med sin "bedste-ven". Han er søn af min gode veninde fra seminarietiden, så de har kendt hinanden fra de var knap to år. Veninden og jeg kom til at snakke sammen fordi vi begge havde været på barsel og skulle igang med studiet igen. Vi havde begge brug for at passe studielivet ind efter børns og familiers behov, men der viste sig at være mange flere lighedspunkter end det. Vi skiftede begge lærergerningen ud med job som sognemedhjælper, og forsøger stadig at komme afsted på kurser sammen, så vi kan nyde hinandens selskab og kreative tankegang. Dejligt med gode venskaber.

Når men det var drengene dette skulle handle om... Bjørns bedste ven har ingen diagnose. Han er ender en helt igennem velfungerende, kvik og sød dreng. Jeg føler mig heldig at Bjørn har en ven som ham. Efterhånden ses de ikke så meget. Det handler mest om travle hverdage og weekender i begge familier i. Men i dag skal de fejre Bjørns veloverståede fødselsdag, med en bif-tur og tilhørende hygge dag i shoppingcenteret Fisketorvet.

Jamen det lyder da også hyggeligt siger du måske. Ja men sagen er den at min lille, store dreng aldrig har klaret sådan en aftale alene før. Helt alene er han nu heller ikke for jeg er med på afstand. Drengene mødtes selv på Valbt st. Og tog S-toget ind til Fisketorvet. Her mødtes de med mig, som betalte biografbilletterne, gav penge til popcorn og betalte for maden på Sunset Boulevard. Nu er drengene på egen hånd, og jeg har gemt min på Baresso med kaffe, iPad og vigtigst af alt mobiltelefon , hvis nu....

I går ringede drengene sammen for at aftale hvilken film de skulle se. Tror Bjørn havde tænkt på "skovens vogtere", selvom han allerede har set den sammen med Freja. Men vennen foreslog "Men of Steel" eller "Iron Man3" (begge film er tilladt fra 11 år og drengene er 11 og 12) Bjørn valgte "Iron Man3" selvom han godt nok var lidt nervøs for at blive bange. "... men jeg skal jo til det" sagde han... Desværre går filmen først kl 18:40, så det bliver lidt sent før de er færdige og vi kan komme hjemad.

Og hvad kan egentlig gå galt? ... Tja Bjørn var mest bange for at han ville blive for fjollet eller for vild.... Og det er egentlig også det jeg er nervøs for. Han er meget bevist om at hen ikke rigtig kan styre sit eget humør og dermed sine handlinger... Kan vi andre egentlig det.

Jeg mødes igen med drengene efter filmen altså ca kl 21. Hvis det hele er gået godt så har han nogle nye gode evner. Hvis det går skidt har mor en stor reparationsopgave foran sig. Så håb sammen med mig,så er du sød.

OPFØLGNING:
Bjørn klarede hele turen så flot... og voksede med opgaven. Dejligt når det går fremad.
(Tak til alle jer der har spurgt til hvordan han klarede det - dejligt at I er med) 

2 kommentarer:

 1. Åh hvor en dejlig historie:)

  Krydser fingre og tror på at Bjørn får en skøn aften sammen med sin kammerat:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak. Og det gik så godt. De havde hygget sig og filmen var kun lidt for uhyggelig... men han var godt træt efter en dejlig dag.

   Slet

Mange tak for din kommentar