onsdag den 3. juli 2013

"Vi genbruger"

Flittige Christina fra bloggen Carla og krudtuglen har opfordret til at skrive om hvordan vi genbruger fra den 1. til den 14. juli - og jeg vil gerne være med.

Men jeg har tænkt mig at snyde - HVADBEHAGER!!! - jo, men kun lidt. Jeg bliver nemlig helt svedt ved tanken om at skulle nå at fremstille noget jeg vil vise frem på bare 14 dage. - Altså jeg kunne godt fremstille en masse, hvis jeg havde 14 dage kun til det, men sådan er min virkelighed ikke. Jeg har masser af dage overskudet kun er til fjernsyn og computer og chokolade.

Men altså jeg genbruger også og det giver mig sådan en dejlig følelse af at være politisk korrekt. Derfor har jeg også gjort det længe og jeg kan jo bare vise jer noget at det jeg tidligere har genbrugt! (Er det overhovedet snyd?)

F.eks. denne lille lege-køkken-krog. Det er egentlig toppen af et ret grimt hjørneskrivebord fra Daells bolighus. Det var et af de første møbler vi anskaffede os da vi flyttede sammen for 14 år siden og det var så billigt at to studerende havde råd. Hjørneskrivebordet overlevede nogle år, men så "voksede" vi fra det. Vi splittede det da og genbrugte nogle af de enkelte elementer. Her mange år efter er denne halve overdel vist det sidste vi har tilbage, men jeg synes egentlig det ser ret sødt ud som legekøkken og det er i en god højde til lille Johs.4 kommentarer:

 1. Det er overhovedet ikke snyd! Jeg har også tænkt mig at vise noget af det jeg har lavet/genbrugt tidligere - det må man helt sikkert gerne. Jeg synes det er en god måde at genbruge møblet på. Jeg glæder mig til at lave et legekøkken til Carla:-)
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Så vil jeg fortsætte med god samvittighed.
   Det er så hyggeligt med et legekøkken. Jeg får mange gode kopper kaffe med kage til.
   Signe

   Slet
 2. den er da super fin og jeg synes, at det var sjovt at se hvordan i havde genbrugt "en gammel sag" ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja. Og for mig har det mere sjæl på den måde

   Slet

Mange tak for din kommentar