søndag den 29. september 2013

Smash

Nu må det være tid til en smash-opdate!
Af og til kommer jeg til at kalde det for scrapbook, men jeg synes det kan så meget mere. Lige som scrapbogen, kan man gemme fotos og "smashe" dem sammen med pynt af forskellig slags. Her både mine børn og mig selv som barn.
Andre minder kan også smashes, som her postkort fra Bjørn og Freja, fra de var på koloni med deres fritidshjem (Bjørn i 2011 og Freja i 2013)

Men man kan også smashe ting man godt kan lide. Det hjælper både til at fastholde gode oplevelser og taknemlighed, men også mål og ideer. Ligesom drømmecollagen jeg skrev om her.
 Her har jeg smashet om efterår og natur.Processen med at lave de forrige sider fik mig til at stille mig selv et spørgsmål... som jeg så smashede, for at finde ud af hvad jeg skal gøre.


Man kan smashe sine krea ideer, som en slags Krea-To-Do-liste

Gemme opskrifter man gerne vil prøve...


Noget af det der virkelig tiltaler mig er at processen er så intuitiv. Det er selve designe processen som får lov at udfolde sig. Og man behøver jo ikke at lave en side helt færdig på en gang, se bare min kaffe-side, som jeg også viste her


Og så har jeg også lige smashet en side om hvad jeg vil med denne min første smashbog.


2 kommentarer:

  1. Jeg er også hoppet med på Smash-book ideen! Det er bare så smart. Jeg har den liggende fremme på skrivebordet sammen med et penalhus med alle remedierne i. Og bliver jeg inspireret eller oplever noget jeg vil huske, er det lige at hive den frem og "smash smash" så er det der til senere gennemlæsning. :) Og skal jeg på en længere tur hopper bog og penalhus lige i tasken. :)

    SvarSlet
  2. Lige precis! Det er så FEDT. Jeg må da lige ind og se hos dig:-)

    SvarSlet

Mange tak for din kommentar