søndag den 27. oktober 2013

Når en fejl giver gevinst.

I sommerferien blev jeg ringet op af Gyldendals bogklub, som ville hverve mig som medlem. Og fordi det var sommerferie og jeg følte et dejligt overskud, ja så tænkte jeg, at jeg da gerne ville læse en masse spændende bøger og - sagde ja til at købe en roman til tilbudspris. Samtidig bandt jeg mit til at købe to bøger til kluppris inden for det første år (eller var det halve år?), før jeg kunne opsige mit medlemskab.
Ok... hvad tænkte jeg på????
Virkeligheden ramte mit i hovedet da hverdagen begyndte igen. Sådan en bogklup er for mig bare endnu en stressfaktor. For man skal huske at holde øje med posten, så bogklupbladet ikke ryger direkte i skraldespanden sammen med de andre reklamer (der heller ikke acceptere "nej tak til reklamer") Og så skal man forholde sig til om månedens bog er en man vil læse, eller om en af de andre bøger i bladet er. Og endelig skal man nå at afmelde månedens bog inden en given dato. - Pyha.
Når... jeg indså mit fejltrin og valgte to bøger i det seneste klupblad, ringede op og fortalte Gyldendals damen, at nu købte jeg disse bøger, indfriede mine forpligtelser og opsagde mit fejlkøb.

Og nu kommer vi til gevinsten....

For en af de to bøger jeg valgte var Elsebeth Gynther og Christine Clemmensens fantastiske bog "Scraps - Et kursus i små mirakler"
Hold nu op for en lækker bog for en Smash-forelsker kvinde som mig! Og så har jeg endnu kun kigget billeder og skimmet bogen. Her er ideer, teknikker, gode råd, teori om sammensætning og komposition, masser af inspiration og meget andet.

Jamen altså...

Jeg glæder mig så meget til at nærlæse denne bog, som kunne være skrevet direkte til mig!!!
Se bare her: "A SCRAP A DAY KEEPS THE DOCTOR AWAY" :-)4 kommentarer:

 1. ligner en super skøn bog :-)

  SvarSlet
 2. Det er en helt igennem fantastisk bog :O)

  SvarSlet
 3. SUPER SKØN BOG!!! Var på collagekursus hos Christine Clemmensen i marts. Hun er fantastisk!!

  Der er især en teknik fra bogen, som jeg holder af - at overføre tryk fra papir til papir ved hjælp af acetone eller en giftig gennemsigtig spritpen, som jeg netop har købt i Creas på St. Kongensgade.

  [Øh... totalt nørdet skrevet, men giver mening, hvis man har bogen...]

  Kærlig hilsen Susanne

  SvarSlet
  Svar
  1. Ti hi du fik mig ligt til at grine... jo ret nørdet, men på den gode måde. Jeg er ikke kommet rigtig igang med at læse i bogen... men glæder mig til at lære.

   Slet

Mange tak for din kommentar