mandag den 4. marts 2013

"Når jeg er ked af det" - Gospel og gulerødder 14.9.12

Jeg plejer ikke at skrive om de religiøse overvejelser, når jeg laver disse "sognemedhjælper-indlæg", men denne gang synes jeg en lille forklaring er nødvendig.

Overskriften "når jeg er ked af det" kan jo rumme både de små håndgribelige ting man kan være ked af - når jeg slår mig, når nogen driller osv.- de ting hvor der findes en løsning. Men børn oplever også at være ked af eller blive bange for større og mere diffuse ting som, når man mister en man holder af, eller mister følesen af trykhed, fordi man konfronteres med verdens ondskab. Her findes ikke nogen let løsning, men en trøst kan være at vide sig i Guds hånd.

Børnene skulle fremstille papir-dukker til at sætte på et par store hænder.Børnene måtte selv bestemme om dukkerne skulle farves med farveblyant eller have tøj af papir4 kommentarer:

 1. Du er så fantastisk Signe. sikke fine børn - både dem med de farvede tø af papir og dem med blyant ;O)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ihh tak. Der var faktisk endnu flere dukker i hænderne da vi var færdige i fredags, men et par at børnene, blev helt kede af at deres dukke skulle side i hånden og ikke med hjem, så de blev pillet ned igen :-)

   Slet
 2. Svar
  1. Thanks. I hope the children will feel safe and loved

   Slet

Mange tak for din kommentar