søndag den 14. april 2013

Endnu en lockout-uge

Sikke en uge!!!
Jeg havde egentlig tænkt at jeg ikke ville skrive om lockouten og hvilke udfordringer det medfører i vores lille hjem, men med udsigt til endnu en lockout-uge, må jeg bare have luft...
Der skal ikke være nogen tvivl, så jeg vil gerne lige understrege: JEG SYMPATISERE MED LÆRERNE. Men på dette indlæg vil jeg tillade mig kun at forholde mig til min egen families situation - hvad har man ellers en blog til?
Men til sagen. Bjørn går på special skole og de er undtaget lockout. Da jeg først hørte det tænkte jeg: "Hvor god at man tager hensyn til disse børn, der ikke trives godt med forandringer". Men men her hjemme føles det godt nok ikke som et hensyn, for Bjørn er super ked af at han skal i skole, mens Freja må blive hjemme eller leger med veninderne. Og hvad så? tja her til aften har han grædt og råbt: "Jeg hader dig mor, du er verdens ondeste mor!" og "Jeg vil heller slå mig selv ihjel, end at gå i skole" Ja så store er hans følelser og de fylder hele huset - hvilket jo også gå ud over Johannes og Freja. - Og jeg flygter ud i køkkenskabet og sluger et halvt kilo chokolade, bare for at have et eller andet at stå imod med. Øv øv øv.

Når men heldigvis har forgangende uge også budt på dejlige stunder. Jeg har fået syet endnu et par bukser til Johannes, hvilket gør mig dejlig stolt...se bare


Og vi har i dag været på årets første loppemarked, som er en glæde for alle fem i familien. 

Næste uge vil helt sikkert også byde på både udfordringer og glæder. God uge til jer alle

4 kommentarer:

 1. Uha...jeg kan godt se dillemmaet..;o(

  SUUUUPER fede bukser Signe...wauw...er vild med de lommer ;O)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak. Ja jeg har jo sååå meget lækkert stof liggende.

   Slet
 2. Ja, her er Anders også i skole, da hans specialskole heller ikke er ramt. Til gengæld bliver Rikke sendt afsted hver morgen. Skolen "mangler" kun halvdelen af lærerne, så der er meldt ud, at hvis eleverne ikke følger undervisningen, der kan gennemføres, bliver det set som ugyldig fraværd. I mellemtimerne må de så sidde og lave ekstra matematik eller frilæsning eller to klasser bliver slået sammen og så hygger de med en film.

  Så her i huset mærker vi overhovedet ingenting til lock-out´en :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Dejligt at I ikke er påvirket af lockouten. Den skal jo helst ikke påvirke de dejlige... børn.

   Slet

Mange tak for din kommentar