søndag den 25. august 2013

Ærteposer og klipperier

En skøn sommer går på hæld. En sommer der er budt på mange dejlige stunder og tanker, som jeg har delt nogle af her på bloggen. Det tog helt pusten fra mig at starte op på hverdagen med børn i vuggestue og skole og forældre på arbejde.

Den kreative del har stået lidt stille. Dog kan jeg fremvise et lille syprojekt. Jeg er så heldig, at jeg med god samvittighed har brugt arbejdstid på at fremstille disse farvestrålende ærteposer til den legestue jeg driver.


Derudover har jeg klippe-klistret, inspireret af Rikkes fine blog. Collagerne er mere enkle en dem jeg før har lavet, men jeg er godt tilfreds med resultatet.

2 kommentarer:

 1. Signe - er det bare kikærter eller ris du har i poserne - og hvad vejer sådan en pose? Tror jeg må til at finde min kreative side frem igen (den har været pakket ned de sidste 11 år - siden jeg fik børn....) Har også helt lyst til at gå igang med de små lavendel-duft-poser...ahhhh :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. I disse ærteposer er der Hama-perler (perlepladeperler), fordi de skal bruges i legestuen, hvor det er smart at de kan komme en tur i vaskemaskinen efter brug. Men man kan komme alt muligt i: ris, bønner, flækærter, hvedekærner - og så kan de jo få forskellig vægt og "fornemmelse".
   Jeg kender alt for godt det med at den kreative side bliver pakket væk, når hverdagen melder sig. For mig er kreativitet en kilde til glæde - også når jeg ikke lige kan fikse hverdagen, så jeg kan kun opfordre dig til at komme igang. Og lavendel-duft-poser lyder som en dejlig ting at lave.
   Stort smil fra Signe

   Slet

Mange tak for din kommentar