fredag den 6. september 2013

September og taknemlighed


Er det mon fordi jeg er vokset op på en gård, eller bliver I andre også dybt lykkelige af frodigheden her i September? Se bare farverne i disse smukke solsikker og georginer. Jamen altså. De er desværre ikke fra vores egen haven. Solsikkerne er købt og georginerne har jeg fået af min mor. 


Til gengæld har jeg spiselige glæder i min have. En lille håndfuld æbler og en overflod af cherrytomater og blommer. Mmm.Jeg glæder mig så meget over disse naturens små gaver. Ja, kan godt høre, at jeg bliver helt religiøs at høre på, men jeg synes virkelig, at det er fantastisk, hvad vi får og jeg fyldes af taknemlighed. En følelse jeg slet ikke mærker, når jeg køber æbler, tomater og blommer i supermarkedet. Indlysende??? tja, men taknemlighed er en dejlig følelse at se verden gennem... så jeg vil nyde den.


7 kommentarer:

 1. Det er også så skønt! Jeg fyldes en lille smule af misundelse på alle dem der har haver ; )

  SvarSlet
  Svar
  1. Nååå jamen har du og Bjørn lyst til at komme forbi og få en pose blommer? Vi kan ikke nå at spise dem.

   Slet
  2. Jaaa! Hvornår må vi komme? :D

   Slet
  3. i dag mandag eller i morgen tirsdag på et tidspunkt mellem 16 og 18...

   Slet
  4. Ups, jeg glemte at tjekke dit svar!

   Slet
 2. Smukke smukke blomster og farver :) Jeg glædes også over vores blommer og æbler, og ikke mindst til at fremtrylle frugttærter og crumble - desværre blev vires tomater ikke rigtigt til noget i år, kun fem sørgelige ud af tre planter....

  SvarSlet
  Svar
  1. Mmm... kan man også lave blomme-crumble? Her hjemme er det æblerne der er lidt sølle.

   Slet

Mange tak for din kommentar