søndag den 20. oktober 2013

Græsset er altid grønnere...

Ja så er det sidate dag i efterårsferien og... jeg vil ikke tilbage til hverdagen.
Kender du følelsen? 
Den er vist ret almindelig, men det gør den jo ikke mindre ubehagelig. 
Der var faktisk en periode hvor jeg glædede mig til at komme igang efter en ferie. Hvor der var en stor følelse af frihed forbundet med at tage ned på mit arbejde... (Jamen, det er rigtigt!) Nu er jeg bare godt tilfreds med mit arbejde, kunne ikke forestille mig et job jeg hellere ville have... men jeg vil allerhelst holde fri!!!

I torsdags sagde Bjørn til mig: "Der er altså nogen i min klasse, der holder to ugers efterårsferie. Det vil jeg også gerne." "Nå" sagde jeg: "Hvordan det?" "Altså jeg tror nok der er fordi de skal rejse. Så har de fri i ugen før efterårsferien også." "Men så har de nok ikke fri i efterårsferien, tror jeg. Det er nok fordi de kunne få rejsen billigere i ugen før." "Men det vil jeg også gerne" Blev Bjørn ved. "Hvad, rejse?" "Nej bare holde fri og være hjemme. Sådan hjemmehygge."

En helt almindelig samtale, måske, men hold op hvor jeg føler med ham. Hvorfor er der ikke noget mere tid til hjemmehygge?

Her et lille glimt fra denne dags hjemmehygge med Johannes. Sæbebobler i efterårshaven


4 kommentarer:

 1. Åh ja hjemmehygge. Det kan jeg heller ikke få nok af.

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej vel. Og den tid hvor man hygger sig går bare så hurtigt

   Slet
 2. Åh, det lyder altså også rigtig hyggeligt. Håber at det alligevel har været rart at komme tilbage på arbejde, selvom familielivet trækker ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jo det har såmænd så. Jeg er jo glad for mit arbejde. Og det er faktisk rart at opleve at familielivet trækker - som du kalder det.

   Slet

Mange tak for din kommentar